Krajem travnja-aprila iz tiska je konačno izašlo drugo i nadopunjeno izdanje knjige "Osnove šaranskog ribolova" autora Krešimira Kurija. 


Ovaj  jedinstveni specijalizirani ribolovni priručnik o lovu šarana prvi puta je izdan 2001. kao prvi takve vrste u Hrvatskoj, i vrlo brzo je rasprodan. 
Novo i nadopunjeno izdanje je potpuno tekstualno osuvremenjeno (neka poglavlja dorađena, neka kompletno ponovno napisana, a neka naknadno dodana), i u vrlo bogatoj opremi ( tvrde plastificirane korice, kompletno sve stranice u koloru, oko 280 slika, crteža i akvarela u boji…). Knjiga nudi veliki broj raznovrsnih informacija o ribolovu šarana, ovoj kod nas u zadnje vrijeme vrlo popularnoj grani sportskog ribolova, i velik broj odgovora na mnoga pitanja vezana uz ovaj sport. Knjiga ima 12 poglavlja od kojih su naj važnija: o šaranu i amuru općenito, pronalaženje riba, šaranski pribor, taktike i tehnike lova, mamci za šarane, vrijeme i sezona lova, moderni šaranski trikovi, ribička fotografija, etika, zapisi s Kupe i slično.
Ako vas bune brojni strani izrazi po časopisima, ne znate od kuda početi,kako napraviti svoj mamac (boile, partikle, dip i jo
š mnogo toga), a željeli biste na najkraći mogući način naučiti loviti velike šarane, ovo je prava prilika za vas..

Knjiga je dostupna i možete je poručiti odmah, a šaljemo je u sve države po istoj cijeni!
Cijena knjige sa dostavom na kucnu adresu je 25 EUR  

Sva pitanja u vezi knjige šaljite na e-mail:  masterbih69@yahoo.com